Datça Koyları - Datca Da Cevreci Denizciler Koylari Temizledi Haberler - Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü.

Datça Koyları - Datca Da Cevreci Denizciler Koylari Temizledi Haberler - Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü.. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir.

Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür. Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Datça koyları ve datça plajları.

Datca Nin Irili Ufakli Koylari
Datca Nin Irili Ufakli Koylari from www.kocaev.com
Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. Datça'nın en ama en güzel koylarından biri olan kargı koyu, tatilinizi bitirmeden önce mutlaka denize girmeniz datça merkez'den 25 km mesafede yer alan palamutbükü, ovabükü'nden sonraki koy. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında.

Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün.

Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Datça koyları ve datça plajları. Datça'da tüm koylar farklı yapılarda olsa da ortak bir özelliği var : Datça'da ender bulunan kumluk plajı ile dikkat çeken karaincir koyu datça'nın en çok tercih edilen plajlarındandır. Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler.

Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Öncelikle merkezde konaklayıp yakındaki plajlara gitmek isteyenler için bu. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı.

Datca Tanitim Sayfasi
Datca Tanitim Sayfasi from www.datcadetay.com
Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174). Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz: Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir. Datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü azganlı plajı : Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça koyları ve datça plajları.

Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi.

Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Datça'nın en güzel koyları ve plajları hangileridir? Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Datça'nınsa bir kelebekler vadisi ya da kaputaş gibi kartpostlık plajları yok ama bir sürü bakir, temiz, işletmelerce el konulmamış koyu. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Denizi oldukça berrak ve temizdir.

Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu.

En Guzel Datca Koylari Ve Plajlari Nerede Yuzulur Biz Evde Yokuz
En Guzel Datca Koylari Ve Plajlari Nerede Yuzulur Biz Evde Yokuz from www.bizevdeyokuz.com
Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik. Datça sahip olduğu koylar ve plajlar ile bölge de son derece önemli bir konuma sahip. Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174). Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir. Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz: Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor.

Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor.

Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Datça koyları ve datça plajları. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174). İşte en iyi datça plajları. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında.

Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip datça. Datça koyları ve plajları için hazırlamış olduğumuz listede;

Posting Komentar

0 Komentar